Original since 1994

Kingsize

När jag säger kingsize då menar jag inte rizzlan vi alla känner så väl till. Jag snackar om sveriges största hiphop-webtidning som uppmärksammat vårt singelsläpp! Yeaaaaaaa! Det är väldigt kul och det känns som att vi fått en god nystart. Jag känner mig plötsligt så jävla taggad och inspirerad, Jag måste dra till studion nu!

Stort tack till Kingsize!

Clicken

http://www.kingsizemagazine.se/nyheter/hammerhill-click-slapper-ny-singel-hall-huvudet-hogt/

;

;

20121010-113914.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.