Original since 1994

Jag & Musiken på G

Wusup foks! Donoso här, nya singeln ”Jag & Musiken” är snart klar, och den är riktig, riktigt tung. Den har den där  Västkust Clicken Sound haha!! Musikvideon är redan klar och clicken passar på att ge en fet Shotout till Greenworks som har producerat den, och dansarna Bboy Esco, Sasha, Bravo, Juvenal. låten håller på att mixas och ska slutligen mastras, men det tar lite tid för vi måste vara 100% nöjda!! På den nya singel kör en featuring med sångerskan Agatha Swing och vi skitglada och nöjda med hennes instas Agatha Swing e tuuuung!! Här nedan finns lite bilder från videon som är tagna av Regissören René U Valdez och dom är riktigt snygga, thx homie.

Chino

Chino

Elias

Elias

Donoso

Donoso

Agatha Swing

Agatha Swing

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.